top of page

Barn

Vi har flera tillfällen för barnen att träffas i vår kyrka.

 

Onsdagar

Barn och föräldrar är välkomna att komma till Öppna förskolan för att leka, umgås med andra föräldrar, pyssla, sjunga och fika. 

FREDAGAR

FREDAX kl 17.30-19.00. Alla barn som går i årskurs 1-4 är så välkomna till nedervåningen i kyrkan (ingång på baksidan). Där möts du av ledare som vill visa dig in i kyrkan. 

Vi börjar kvällen med att fika. De flesta gångerna får man välja mellan olika aktiviteter som pyssel, bakning, spela pingis, "killerball" eller det som ledarna har planerat. Vi avslutar med en samling där vi får höra från bibeln. Vid några tillfällen kommer det finnas möjlighet att välja att vara med i en gympahall.

FREDAXHÄNG kl 19.00-20.30. Alla som går i årskurs 5-6 är så välkomna till nedervåningen i kyrkan (ingång på baksidan).  Där möts du av  ledare som vill visa dig in i kyrkan.  Våra kvällar är fyllda med gemenskap, fika, aktiviteter och andakter där vi får lyssna och samtala om det som står i bibeln. 

SÖNDAGAR

Barnkyrkan och 57:an kl 11.00, Parallellt med gudstjänsten, ca 15 min in i Gudstjänsten börjar Barnkyrkan och 57:an en trappa ner. 

 

Barnkyrkan är för alla barn upp till 10 år, barn under 3 år behöver ha med sig sin förälder.  Vi börjar oftast med en storsamling alla tillsammans innan barnen blir indelade i åldersgivna grupper. 

 

57:an är för dig som går i årskurs 5-7. Vi snackar om bibeln, vad Jesus gjort och vad han gör än idag! Vi brukar ha någon aktivitet och ha det gött med varandra!

Du hittar alltid uppdaterad information på vår Instagram.

  • Instagram
bottom of page