top of page
orange_flowers

VÅR VISION

Att våga är en värdering som vi hoppas planteras så djup i oss att den kommer naturligt. Så att vi alltid vågar misslyckas, vågar älska, vågar satsa, vågar tro, vågar prova nya vägar, vågar hoppas och på alla sätt vågar följa Jesus. Att våga leva sitt liv så att andra människor inkluderas, får hjälp, får stöd och får veta hur mycket Jesus älskar dem.

 

Våga, Vinna, Vårda, Växa - är fyra ord som sammanfattar vår vision.

Här kan du läsa mer.

greetings_1

Ditt första besök

Vi förstår att det kan kännas ovant att besöka en kyrka för första gången, så vi har sammanställt en kort beskrivning med vad du kan förvänta dig vid ett första besök i Pingstkyrkan Kungälv.

sunday_service_2.jpg
Gudstjänst

Varje söndag kl 11.00 är det gudstjänst hos oss och för barnen finns barnkyrkan parallellt med gudstjänsten. Efteråt bjuds det på fika och gemenskap. Välkommen!

youth_2
BARN & UNGDOM

Vi har mycket för alla våra barn och ungdomar. Läs mer om vårt fantastiska arbete såsom öppna förskolan, Fredax och BARAVARA.

tuesday_prayings
TISDAGSBÖN

Vi möts varje tisdag kl 11-12 i kyrksalen för att be tillsammans. Vi tar en stund där vi tackar och upphöjer Gud, ofta delar någon ett bibelord och vi ber för och med varandra. Välkommen du som är dagledig eller har möjlighet att ta en lite längre lunchrast.

conversation_2_edited.jpg
Unga Vuxna

Fika, få lyssna till undervisning, samtala och umgås tillsammans är något vi gör när vi möts med Unga Vuxna. Vi träffas kl. 18.30 några torsdagar per termin.

Vi har en chatt på Messenger om vi hittar på något spontant, går och fikar efter Gudstjänst eller vad vi nu hittar på. Vill du vara med i chatten? Kontakta Rebecka Ternvall.

Rebecka Ternvall

‭+46 76-145 04 42‬

icon_mail
icon_phone
Image by Larm Rmah
internationellt arbete & mission

Vårt internationella arbete präglas av Hela människor i helade samhällen. Vi tror alla har rätt att höra berättelsen om Jesus men också med att få skola, utbildning, självförsörjning och att hitta sin röst i samhället. Vi fokuserar på Bangladesh där vi stödjer utsatta etniska minoriteter, främst barn och ungdomar, vi stödjer evangelister och en bibelskola. Vi har en vän-församling i Livorno, Italien och flera andra kontakter i världen.

bottom of page