Öppna förskolan – INSTÄLLT

Avslutades 25 mars 2020

INSTÄLLT

Med anledning av Coronaviruset COVID-19 vill vi som kyrka skydda riskgrupper, äldre & vårdpersonal och samtidigt ta vårt ansvar i samhället för att förhindra smittspridning. Därför har vi ställt in alla offentliga sammankomster i vår kyrka tillsvidare, vilket innebär att vi ställt in Fredax & Fredaxhäng för barnen, Baravara & Grow för våra ungdomar, Öppna Förskolan, våra större Bön & Lovsångsträffar, våra Söndags Gudstjänster och vårt Årsmöte den 25 mars.

Innebär detta att vi som församling slutar träffas och växlar ner? Nej, tvärtom! Vi växlar upp! Nu utmanas vi att under denna tid leva församling!

Vi jobbar också på flera lösningar för att ta kyrkan till dig och hålla kyrkan öppen för dig som vill be & samtala. Håll dig uppdaterad på vad som händer via vår hemsida och våra sociala medier: Facebook & Instagram.

Ett ord att skicka med i denna tid kommer från Jesus själv ”var inte rädd”! 153 gånger upprepas detta i Bibeln, varför så ofta? Därför att rädsla begränsar vårt perspektiv, förminskar våra hjärtan & paralyserar vår passion.

Om vårt tillit är till denna värld har vi alltid något att vara rädda för, idag är det Corona imorgon något annat, men nu sätter vi vår tillit till Gud som säger ”var inte rädd” och dessutom låter oss veta varför ”därför att Han är med oss”!

Har du frågor om det som händer i kyrkan eller önskar samtala med någon så finns vi pastorer tillgängliga för dig. Maila och ring, våra kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan.

Dela:

FacebookTwitterEmail